Diakonia-ammattikorkeakoulu

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Opiskele hyvän tekemisen ammattilaiseksi!

Kiinnostaisiko työskentely sosiaali- tai terveysalalla? Entä miltä kuulostaisivat tulkkauksen opinnot tai kirkon ala?

Diakissa voit opiskella auttamisen ammattilaiseksi. Meiltä saat monipuolisen ammattitaidon erilaisia työtehtäviä varten, hyvät yhteistyötaidot sekä valmiudet työskennellä kansainvälisissä ja monikulttuurisissa ympäristöissä.

 Diakilla on viisi kampusta ympäri Suomea: Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa. Kampuksillamme voi opiskella joustavasti lähi- ja verkko-opintojen muodossa. Opinnot sisältävät runsaasti harjoitteluita ja yhteistyöprojekteja työelämän kanssa, jotka auttavat verkostoitumisessa. Meillä opiskelleista 70–80 prosenttia työllistyy heti valmistumisensa jälkeen!

Kaikissa Diakin koulutuksissa on mahdollisuus lähteä opiskelija- tai harjoitteluvaihtoon ulkomaille: Aasiaan, Afrikkaan ja Eurooppaan. Kansainvälistyä voi myös Suomessa: voit esimerkiksi osallistua kansainvälisiin tapahtumiin ja projekteihin.

Koulutusalat

  • sosiaaliala
  • terveysala
  • kirkon ala
  • tulkkaus

Tutustu kaikkiin koulutuksiimme osoitteessa yhteishaku.diak.fi!

Opiskelijoiden kokemuksia

Opiskelijoidemme mielestä Diak on yhteisöllinen opiskelupaikka, josta saa monipuoliset valmiudet uralle ja elämään. Diakin koulutukset antavat tärkeitä työkaluja asiakkaiden kohtaamiseen.

Tutustu opiskelijatarinoihin!