Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

hh_tunnus_72Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa.

Haaga-Helialla on viisi kampusta Pasilassa, Haagassa, Malmilla, Vierumäellä ja Porvoossa.

Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian noin 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 640 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haaga-Helian koulutukset

Koulutusviennin uranuurtaja

Juuremme ovat syvällä yrittäjyydessä ja työelämässä. Koulutamme myynti-, palvelu- ja yrittäjähenkisiä asiantuntijoita yritysten tarpeisiin. Haaga-Helia on yksi Suomen selkeimmin profiloituneista ammattikorkeakouluista ja koulutusviennin uranuurtajista. Edelläkävijyys ja innovatiivisuus verkostoissa ovat olleet alusta saakka tekemisemme kulmakiviä.

Kymmenvuotisen taipaleemme aikana olemme löytäneet mission avointen ovien linjasta – avaamme ovet työelämään. Lisää tietoa Haaga-Helian verkkosivuilla.

Kansainvälisyyttä ja yhdessä tekemistä

Haaga-Helia on kansainvälinen koulu, jossa opiskelee 1 100 ulkomaalaista opiskelijaa yli 90 maasta. Haaga-Heliasta valmistuneella on valmiudet toimia myös kansainvälisessä työympäristössä.

Toteutamme vastedeskin tehtäväämme uudistajana rikkomalla työelämän ja korkeakoulujen rajoja. Tulevaisuudessa korkeakoulu on ennen kaikkea paikka verkostoitua. Aktiivisuus generoi aktiivisuutta ja osaamisen jakaminen on aina kahdensuuntaista toimintaa.

Kehitä osaamistasi avoimessa ammattikorkeakoulussa

Tervetuloa opiskelemaan Haaga-Helian avoimeen ammattikorkeakouluun! Avoimen AMK:n opinnot on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää liike-elämän, palveluelinkeinojen tai tietojenkäsittelyn osaamistaan. Tutustu tarjontaamme  www.haaga-helia.fi/avoinamk.

Inspiroidu opiskelijatarinoista!

”Opinnot ovat olleet tosi avartavia ja työelämälähtöisiä. Harjoittelussa OP:lla huomasin, että saamiamme oppeja voi soveltaa suoraan käytäntöön.”

Tutustu Marian tarinaan >>

”Opiskelu on tarjonnut minulle polun, jota pitkin pystyn kehittämään uraani.”

Tutustu Carlin tarinaan >>