Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

hh_tunnus_72Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa.

Haaga-Helialla on viisi kampusta Pasilassa, Haagassa, Malmilla, Vierumäellä ja Porvoossa.

Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian noin 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 640 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haaga-Helian koulutukset

Koulutusviennin uranuurtaja

Juuremme ovat syvällä yrittäjyydessä ja työelämässä. Koulutamme myynti-, palvelu- ja yrittäjähenkisiä asiantuntijoita yritysten tarpeisiin. Haaga-Helia on yksi Suomen selkeimmin profiloituneista ammattikorkeakouluista ja koulutusviennin uranuurtajista. Edelläkävijyys ja innovatiivisuus verkostoissa ovat olleet alusta saakka tekemisemme kulmakiviä.

Kymmenvuotisen taipaleemme aikana olemme löytäneet mission avointen ovien linjasta – avaamme ovet työelämään. Lisää tietoa Haaga-Helian verkkosivuilla.

Kansainvälisyyttä ja yhdessä tekemistä

Haaga-Helia on kansainvälinen koulu, jossa opiskelee 1 100 ulkomaalaista opiskelijaa yli 90 maasta. Haaga-Heliasta valmistuneella on valmiudet toimia myös kansainvälisessä työympäristössä.

Toteutamme vastedeskin tehtäväämme uudistajana rikkomalla työelämän ja korkeakoulujen rajoja. Tulevaisuudessa korkeakoulu on ennen kaikkea paikka verkostoitua. Aktiivisuus generoi aktiivisuutta ja osaamisen jakaminen on aina kahdensuuntaista toimintaa.

Kehitä osaamistasi avoimessa ammattikorkeakoulussa

Tervetuloa opiskelemaan Haaga-Helian avoimeen ammattikorkeakouluun! Avoimen AMK:n opinnot on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää liike-elämän, palveluelinkeinojen tai tietojenkäsittelyn osaamistaan. Tutustu tarjontaamme  www.haaga-helia.fi/avoinamk.

Inspiroidu opiskelijatarinoista!

 

”Opinnot ovat olleet tosi avartavia ja työelämälähtöisiä. Harjoittelussa OP:lla huomasin, että saamiamme oppeja voi soveltaa suoraan käytäntöön.”

Tutustu Marian tarinaan >>

 

”Opiskelu on tarjonnut minulle polun, jota pitkin pystyn kehittämään uraani.”

Tutustu Carlin tarinaan >>

 

Ohjelma AMK-kampuspäivänä

Haagan kampus

Pidätkö tapahtumien järjestämisestä tai haaveiletko työstä kiireisellä lentokentällä? Vai onko intohimonasi kenties asiakaspalvelu? Entä onko keittiö aina vetänyt sinua puoleesi tai onko elämystuotanto se sinun juttusi? Tervetuloa tutustumaan restonomi-koulutusohjelmiimme Haagan kampukselle!

Pääset päivän aikana tapaamaan opiskelijoita ja opettajia sekä osallistumaan luennoille. Saatat myös innostua infopisteillä, nauttia elämyksistä ja haastaa itsesi testaamaan alalla hyödyllisiä taitoja.

Ohjelma, aamupäivä klo 9–11 ja iltapäivä klo 13–15

9.00–9.30 / 13.00–13.30 Tervetuloa Haaga-Helian restonomikampukselle! Yleisesittely ja hakuinfo keväälle 2019
9.30–11.00 / 13.30–15.00 Opastetut kampuskierrokset pienryhmittäin

Lämpimästi tervetuloa Haagan restonomikampukselle!

Fiilistele Haagan kampuksen tunnelmia etukäteen Instassa aihetunnisteilla #Haaga_avoimet_ovet18 ja #haagahelia

Tutustu kampukseen!

Pasilan kampus

Haluatko kokeilla, mitä tulevan bisnesopiskelijan duuni on todellisuudessa? Vai kiinnostaako kenties toimittajan hommat tai miten johdon assistentit selviävät tiukoista tilanteista? Onko digitaidot tai oman yrityksen perustaminen enemmän sinun juttusi? Tervetuloa tutustumaan koulutusohjelmiimme Pasilan kampukselle!

Ohjelma, aamupäivä klo 9-11 ja iltapäivä klo 13-15
Pääset päivän aikana mm. testaamaan tietosi leikkimielisessä pääsykokeessa, kuulemaan Haaga-Heliasta valmistuneilta alumneilta nykyisestä työstään, kysymään nykyisiltä opiskelijoilta heidän kokemuksistaan ja osallistumaan yhteen seuraavista workshopeista:

  • Mysteeriesine / Myyntityön ja liiketalouden koulutusohjelma
  • Unelmista totta / StartUp School
  • Tähtireportteri / Journalismin koulutusohjelma
  • Näin pidät homman hallussa tiukoissa tilaisuuksissa! / Johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelma
  • Tulevaisuuden digiosaaja / Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma

Lämpimästi tervetuloa Pasilan kampukselle!
Tutustu kampukseen!