Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

hh_tunnus_72Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa.

Haaga-Helialla on viisi kampusta Pasilassa, Haagassa, Malmilla, Vierumäellä ja Porvoossa.

Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian noin 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 640 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haaga-Helian koulutukset:

Koulutusviennin uranuurtaja

Juuremme ovat syvällä yrittäjyydessä ja työelämässä. Koulutamme myynti-, palvelu- ja yrittäjähenkisiä asiantuntijoita yritysten tarpeisiin. Haaga-Helia on yksi Suomen selkeimmin profiloituneista ammattikorkeakouluista ja koulutusviennin uranuurtajista. Edelläkävijyys ja innovatiivisuus verkostoissa ovat olleet alusta saakka tekemisemme kulmakiviä.

Kymmenvuotisen taipaleemme aikana olemme löytäneet mission avointen ovien linjasta – avaamme ovet työelämään. Lisää tietoa Haaga-Helian verkkosivuilla.

Kansainvälisyyttä ja yhdessä tekemistä

Haaga-Helia on kansainvälinen koulu, jossa opiskelee 1 100 ulkomaalaista opiskelijaa yli 90 maasta. Haaga-Heliasta valmistuneella on valmiudet toimia myös kansainvälisessä työympäristössä.

Toteutamme vastedeskin tehtäväämme uudistajana rikkomalla työelämän ja korkeakoulujen rajoja. Tulevaisuudessa korkeakoulu on ennen kaikkea paikka verkostoitua. Aktiivisuus generoi aktiivisuutta ja osaamisen jakaminen on aina kahdensuuntaista toimintaa.

Inspiroidu opiskelijatarinoista!

”Opiskeluissa parasta olivat yrityksiltä tulleet, oikeat toimeksiannot. Niiden kautta sai kontakteja suoraan yritysmaailmaan, ja sain oman työpaikkanikin vastaavan projektin myötä.” Tutustu Gian tarinaan >>

”Haaga-Heliassa opiskelurytmi on joustava. Jokainen tekee itse oman opintosuunnitelmansa ja valvoo sen toteutumista. Tämä oli minulle uutta – kukaan ei käskenyt opiskelemaan, vaan oppilaita ajoi eteenpäin heidän sisäinen motivaationsa!” Tutustu Konstantinoksen tarinaan >>

”Haaga-Heliassa on rento meininki, mutta töitä tehdään paljon. Olen saanut opiskeluaikana ystäviä, joista tulee varmasti menestyviä myynnin ja markkinoinnin asiantuntijoita. Heistä näkee halun oppia ja viedä alaa eteenpäin. Annammekin palautetta koulun johdolle – ja meitä kuunnellaan.” Tutustu Azin tarinaan >>

 

”Opinnot maistuivat, koska porukka oli saman henkistä. Haagan kampuksella kaikki tunsivat toisensa, ja olimme kuin yhtä suurta perhettä. Opetus oli korkeatasoista ja opettajat huippuja. Se kannustuksen ja tukemisen määrä, en ole kohdannut missään vastaavaa.” Tutustu Joelin tarinaan >>

Tutustu muihin inspiroiviin tarinoihin Haaga-Helian verkkosivuilla.