Haagan kampus

IMG_2152Haagan toimipisteessä keskitymme hotelli-, ravintola- ja matkailualan koulutukseen. Koulutusohjelmat antavat hyvät valmiudet toimia mm. johto- ja esimiestehtävissä, keittiömestarina sekä erilaisissa asiantuntija-, suunnittelu- ja kehittämistehtävissä.

Haagan toimipiste sijaitsee osoitteessa Pajuniityntie 11. Haagan toimipisteessä on noin 1 100 opiskelijaa ja henkilökuntaa noin 70.

Haagan toimipisteessä on seuraavat koulutusohjelmat:

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
  • Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma/Hotelli- ja ravintola-alan koulutusohjelma (Keittiömestarikoulutus)
  • Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
  • Degree Programme in Hospitality, Tourism and Experience Management
  • Palveluliiketoiminnan koulutusohjelma (ylempi AMK)
  • Erikoistumisopinnot: Matkailun sähköinen liiketoiminta

 


Haagan kampuksen ohjelma AMK-kampuspäivänä


Jos pidät tapahtumien järjestämisestä tai haaveilet työstä kiireisellä lentokentällä, voisiko matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma olla sinun juttusi? Mikäli asiakaspalvelu on intohimosi, voit löytää tulevaisuutesi hotellista tai ravintolasta hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelman siivittämänä. Entä, jos keittiö onkin aina vetänyt sinua puoleesi? Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelmassa voit opiskella huippuammattilaisten johdolla. Elämystuotanto on tämän päivän kuuma trendi, ja kansainvälinen ohjelmamme DP in Hospitality, Tourism and Experience Management on silloin sopiva vaihtoehto jatko-opinnoillesi.

Tervetuloa Haagan kampukselle 8.11. tutustumaan koulutusohjelmiimme! Tapaa opiskelijoita ja opettajia, osallistu luennoille, innostu infopisteillä, nauti elämyksistä ja haasta sisäinen restonomisi testaamaan alalla hyödyllisiä taitoja.

Ennen tapahtumaa voit fiilistellä Instagramissa Haagan kampuksen tunnelmia: Avoimet_ovet_Haaga