Laurea-ammattikorkeakoulu

 

Untitled-5

Laurea toimii kuudella kampuksella Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa sekä Tikkurilassa. Koulutamme tulevaisuuden ammattilaisia kymmenessä suomenkielisessä ja kuudessa englanninkielisessä AMK-koulutuksessa. Lisäksi meillä voi jatko-opiskella ylemmän AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi.

Meillä Laureassa opiskelu painottuu aitoihin työelämäprojekteihin ja -toimeksiantoihin, mikä tarkoittaa sitä, että pääset hyödyntämään oppimaasi jo opiskeluaikana erilaisissa oikeissa työelämätilanteissa. Opiskeluaikana muodostuneet verkostot ja työelämäkokemus takaavat sinulle hyvät lähtökohdat työelämään myös valmistumisen jälkeen. Valmistuneet opiskelijamme työllistyvätkin erinomaisesti.

Meillä voit opiskella joustavasti itsellesi sopivaan tahtiin. Virtuaalitoteutukset ja monimuoto-opintoina toteutettavat koulutukset antavat sinulle vapauden opiskella itsenäisesti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Monimuoto-opinnoissamme varsinaista lähiopetusta kampuksella on vain pari kertaa viikossa. Monimuoto-opiskelu soveltuu siis myös työssäkäyville.

Laurean opiskelijana olet osa Laurea-yhteisöä, johon kuuluu 7800 opiskelijaa, 500 henkilökunnan jäsentä sekä 23 000 valmistunutta opiskelijaa. Osana yhteisöämme saat tukea, palvelua ja apua aina, kun sitä kaipaat.

Tarjoamme kymmenen suomenkielistä AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta:

Kauneudenhoitoalan koulutus, estenomi
Fysioterapeuttikoulutus, fysioterapeutti
Liiketalouden koulutus, tradenomi
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan koulutus, restonomi
Rikosseuraamusalan koulutus, sosionomi
Sairaanhoitajakoulutus
Sosionomikoulutus
Terveydenhoitajakoulutus
Tietojenkäsittelyn koulutus, tradenomi
Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus, tradenomi

Lisäksi tarjoamme kuusi englanninkielistä AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta sekä ylempään AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia.

Lisätietoja verkkosivuiltamme: www.laurea.fi.